mai 29

For en åpningshelg!

Ski-folk altså! Dere kan når dere vil!!!
Tusen takk til alle som har bidratt til en fantastisk åpningshelg for SKIrkus, både som publikum og deltager, på eller bak scenen! Det var en hektisk innspurt, men vi kom til slutt i mål til en stemningsfull åpningsforestilling fredag kveld. Her bidro  blant annet Follo Kammerkor, Oda Günther, jazzkvartetten Høylytt, Marianne Mørks teaterskole, Thorstein Granly, Ballettskolen i Ski og et blandet orkester satt sammen fra ulike Ski-korps. Alt ledet av kveldens konfransier, Tonje Thwin.

Lørdag var det god stemning blant godterispisende barn som koste seg med Karius og Baktus, i to forestillinger. Barnehagene i Ski sørget for aktiviteter i Det Lille Teltet og sørget for fargerik dekor på teltduken – senere flyttet til Skis mest fargerike bardisk!

Lørdag kveld var det premiere på Marianne Mørks Stemmestorm – en aktuell teaterforestilling der ungdommer anno 2016 satt ord på sine tanker og følelser.

Det var også fullt på Follo Kammerkors konsert i Salen, det er tydelig at Ski setter pris på god korsang!

Søndag ble Ski sentrum en internasjonal festival! Et stappfullt SKIrkustelt tok vel i mot kulturinnslag fra blant annet Norge, Kosovo-Albania, Kurdistan, Eritrea, Iran og Pakistan. En god times spisepause midt i showet fylte magen med nydelig mat fra de samme landene – herlig stemning!!!

Ennå har vi bare så vidt startet!!!

SKIrkus skulle gjerne hatt en husfotograf! Enn så lenge, her er noen mobilknips fra åpningshelgen: (slider, bla i bildene).